Vilma Drew

Alla inlägg under juni 2013

Av Vilma - 12 juni 2013 20:41

Hej allesammans!
Äntligen sommarlov, ska bli gött :)
Har en film på oss när jag o 4 andra sjunger Closer. Det fick bra! Efter att skolan var slut, åkte vi till mormors bageri. Där träffade vi Philip.

Nu ska jag och Emmas familj grilla. Vi kommer ha sjukt kul. Hoppas ni får ett skönt sommarlov. :) har också bild på nästan hela klassen, men vet inte om jag får lägga ut bilden!

Av Vilma - 12 juni 2013 07:27

Tja bloggen, nu är det skolavslutning i skolan idag, sjukt kul! Äntligen Sommarlov. Kommer såklart sakna vännerna men, kommer säkert träffa vissa av dem :) nu väntar jag på bussen ska komma, sedan ska man lyssna på musik. Alla tjejer i 7 an kommer sjunga closer. Sedan har vi en kille som spelar trummor. Är sjukt nervös eftersom jag ska börja sjunga!
Men det går säkert bra! Hoppas ni får ett sköt sommarlov som jag ska ha! Kramizar Vilma.

Av Vilma - 11 juni 2013 14:32

Idag i skolan hade vi idrottsdag, det var rätt ok. Inte världens roligaste. Vi fick 52 poäng sammanlagt :) skit skoj!
Senare ikväll ska jag slå in presenter till en lärare. Ska också packa kläder till imorgon, eftersom imorgon är det skolavslutning!!! :) Ska bli skoj med sommarlov i 10 veckor :) just nu sitter jag i bussen med Emma!
När slutar ni? :)
Puss vilma ;)

Av Vilma - 10 juni 2013 22:31

Idag är var det min lycko dag!
Dagen började med att jag fick en glass av min lärare. Sedan fick vi ytligare glass av en person, det blev isglass. När jag och mamma var på stan så köpte vi varsin glass :)
Idag har jag ätit tre glassar!! Haha.. Imorgon i skolan är det idrottssag :) ses imorgon...
kram.

Av Vilma - 9 juni 2013 22:50

Nu ska jag och Kidde sova! Vi har haft en toppen dag<3 älskar dej Kidde. Hoppas ni har haft en bra dag! Sov gott :) kramizar vilma... :)

Av Vilma - 9 juni 2013 18:57

Idag kom Kidde. Det var sjukt kul Att hon kom. Vi började att bada i vår vattenspridare! Vi blev sjukt blöta, vi gick in o fick byta kläder ;) senare gjorde vi en lek, den heter vatten challengens. Alla ska ha vatten i munnen o sedan en person ska nuna på en låt. När personen har kommit på låten spottar de ut vattnet på en, sedan säger svaret :) naturligt vis så vann jag! Haha.. Nä men vi blev sjukt blöta så vi bytte kläder igen.
Lite senare kom tildas kompis Carla så vi lekte dunkgömme (klubbis). Senare åkte Carla hem. Just nu sitter vi och sjunger :D. Snart ska vi äta och Kidde ska sova över! Ska bli sjukt kul. Här får ni se bilder på oss! <3

Av Vilma - 8 juni 2013 16:02

Nu sitter jag i bilen med Cattas pappa, Ylva och Catta. Vi har åkt rodel i Laholm. Det var sjukt kul! Jag skulle gärna göra om det! :D
Jag började med att åka med Catta, sedan åkte vi själva en gång. Sedan efter åkte vi tillsammans igen!
Jag åkte två gånger med Ylva, två gånger med Oskar och tre gånger med Malin. Andra gången jag åkte med Malin så höll Malin på att trilla av, jag hörde bara ett aj av Malin o stanade direkt. Då hade Malin skrapat sig och hade fått ett sår på handen :( .
Inte kul, men Malin var ändå glad! Jag tror att alla i klassen tyckte att det var skoj. Nu ska jag sova en liten stund i bilen, rätt lång väg hem! Hoppas ni läsare har haft en bra lördag!

Kramizar Vilma <33

Av Vilma - 7 juni 2013 22:29

Efter att moster åkte hem, använde jag tiden av att sola! Jag solade tills Klockan blev mycket. Senare gjorde jag rulltårta och bjöd på Cattas familj! Rulltårtan blev perfekt! Senare flöde jag med dem hem. Super kul! Nu sitter jag i bilen och är sjukt trött <3 sedan imorgon rodel med klassen!!

Presentation


Hej Mitt namn är Vilma. Jag är en 16 årig tjej som bor i Skåne. Jag verkligen älskar att hålla på med allt som har att göra med bilder, videos och blogga. Det ni kommer få se på min blogg är allt om min vardag, Youtube och lite allt möjligt. (Jag har då

Fråga mig

9 besvarade frågor

Omröstning

I vilken månad fyller jag år?
 April?
 Februari?
 Juni?
 Maj?
 September?
 Mars?
 Juli?
 Augusti?

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25 26
27
28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Länkar

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Djur bilder :)

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards